ponedjeljak, 27. siječnja 2020.

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

PŠ Zbjeg



PŠ Banovci

U selu Banovci ulicama su se širili slasni mirisi ukusnih delicija koje su u svojim kućama pripremale mame sa svojom djecom. Učenici su imali zadatak s mamama, tatama i bakama pripremiti i gledati kako se mijesi tijesto, peku kolači, prave kiflice, muffini, pereci i jos puno toga. U školu su donijeli svoje proizvode te ih prezentirali pred svima. Nakon prezentacije uživalo se i kušalo od svega pomalo.
"Zahvalni smo za plodove Zemlje i svjesni da, ako sačuvamo Zemlju, sačuvat ćemo buduće generacije i naše zdravlje!"  - poručuju djeca.
učiteljica S. Lemaić



Učenici 1.i 4. razreda PŠ Banovci u mjesecu listopadu obilježili su Dan kruha i Dan jabuka. Kroz raznovrsne aktivnosti učenici su spoznati važnost kruha, istražili nastanak kruha te su se na kraju okušali u izradi pekarskih proizvoda. Zahvalili smo na hrani koju su učenici donijeli te smo zajedno blagovati.
učiteljica V. Zarični


PŠ Kaniža

Dana 4.10.2019. godine obilježili smo Dane kruha u našoj školi. Učenici su u školu donijeli pekarske proizvode. Postavili smo izložbu njihovih uradaka te se počastili.
PŠ Kaniža 3.r
učiteljica I. Opačak



Učiteljice Andrea BlajdaDugi i Lovorka Soltoković

Nema komentara:

Objavi komentar