ponedjeljak, 20. siječnja 2020.

Zelena čistka 20.9.2019.

U petak 20.9.2019. provedena je volonterska akcija Zelena čistka kojom je očišćen školski okoliš. Učenici su puno radili, ali su i uživali u prekrasnom danu i suncu koje ih je grijalo.



Zelena čista provedena je i u PŠ Zbjeg, o čemu nam je članak napisala učiteljica Željka Marić:
I učenici Područne škole u Zbjegu sudjelovali su u Zelenoj čistki i tako dali svoj doprinos najvećoj akciji čišćenja svijeta. Najprije smo promatrali okoliš naše škole i davali prijedloge kako bi ga mogli urediti i uljepšati, a zatim smo djelovali i učinili ono što smo trenutno mogli. U našem je školskom dvorištu bilo ostataka crijepa nakon nevremena. Svi su učenici istaknuli kako im se to ne sviđa te predložili da ga pokupimo kako bi taj prostor bio uredniji, ali i sigurniji za nas. Nakon toga pokupili smo papiriće i lišće koje je opalo sa stabla jabuke na ulazu u školsko dvorište. Bili smo vrijedni, surađivali smo, brinuli se za okoliš i uvjerili se kako je nekad doista dovoljno pokupiti barem jedan list da bi naš okoliš bio lijep i čist!




PŠ Kaniža
Dana 20.9. 2019. proveli smo akciju čišćenja našeg školskog dvorišta. Učenici su s velikim interesom pristupili ovoj akciji i bili sretni jer će boraviti u čistom prostoru.
učiteljica Ivana Opačak



PŠ Kaniža 1., 2. i 4. razred




Učiteljice Lovorka Soltoković i Andrea Blajda Dugi

Nema komentara:

Objavi komentar